Kans op een High Tea tijdens het MIE 2016

High Tea

Totta was opnieuw aanwezig tijdens het Marketing & Insights Event (MIE), dat plaatsvond op 3 en 4 februari 2016. Met onze actie #BijTottaopdeT hebben we veel enthousiaste bezoekers naar onze Stand getrokken. Onder het genot van een kopje thee en een roze koek kregen bezoekers namelijk de kans om kennis met ons te maken. De bedoeling was dat bezoekers een zo creatief mogelijke foto moesten maken met ons logo. Dit deed men niet alleen voor de ‘minute of fame’, maar ook om kans te maken op een lekkere High Tea!

#BijTottaopdeT

Vandaag hebben we alle foto’s in een grote hoed gegooid en is de winnaar dus bekend geworden. Karolina is de winnares geworden van deze High Tea! We sturen je een persoonlijk berichtje met meer informatie over de High Tea. Nogmaals dank voor al jullie leuke en creatieve inbreng! Het motto #BijTottaopdeT geldt nog steeds, dus kom gerust eens langs bij ons op kantoor voor een verdere kennismaking. Je bent van harte welkom!

Posted on 8 februari 2016

Share the Story

Back to Top