Frank Hess geeft lezing op Hogeschool Inholland in Haarlem

Franks visie

Op 1 juni gaat Frank Hess tijdens de Pieter Teyler van der Hulst lezing op de Hogeschool Inholland zijn visie delen op ondernemerschap. Hij zal vooral ingaan op de economie, digitalisering en innovatie. Een extra leuke en bijzondere lezing, omdat dit de plek is waar Frank ‘Small Business’ studeerde. Aan de toen nog Hogeschool van Haarlem hetende onderwijsinstelling, heeft hij zijn liefde voor het vak kunnen ontwikkelen.

 

De focus

Totta Data Lab zal veel aandacht krijgen tijdens deze lezing. Frank licht echter ook toe welke competenties tegenwoordig belangrijk zijn voor hem en collega-ondernemers. Daarnaast gaat hij in op de noodzaak van het op peil houden van salesvaardigheden. Verder gaat hij  nog iets vertellen over zijn studie.

 

Praktische informatie over de lezing

De tweede Pieter Teyler van der Hulst lezing vindt plaats op 1 juni 2016 in het auditorium van Hogeschool Inholland Haarlem. Gedurende de middag reikt Jet de Ranitz, collegevoorzitter van Hogeschool Inholland, de prijs uit voor de beste propedeusestudent van de opleiding Business Studies. De inloop is vanaf 15.45 uur en de aanvang is om 16.00 uur. Tevens is er een borrel na afloop. Je kunt je aanmelden via de website van Inholland, waar ook het programma te vinden is.

Posted on 11 april 2016

Share the Story

Back to Top