De vliegende start van Totta Data Lab

Boomstronk met groeiend plantje eruit

Benieuwd naar inzichten en voorspellingen in uw bedrijf? En dat vanuit uw eigen data? Totta Data Lab heeft wellicht het antwoord op al uw vragen hierover.

Zo’n vijf maanden geleden hebben wij u geïnformeerd over het nieuwste initiatief van Totta: Totta Data Lab. Er zijn veel klanten enthousiast over deze uitbreiding van Totta Research. Onze klanten hebben dus duidelijk behoefte aan deze innovatie! Dankzij Totta data lab zijn we nóg beter in staat om relevant inzicht te geven in feitelijk en onbewust gedrag. Bovendien kunnen we toekomstig gedrag steeds beter en nauwkeuriger voorspellen.

 

Hoe werken dan die ‘voorspellende modellen’ van Totta Data Lab?

Totta Data Lab ontwikkelt voorspellingsmodellen die ontstaan zijn door Machine Learning technieken. Aan de hand van historische gegevens doen wij namelijk voorspellingen over de toekomst. Met Machine Learning hebben we niet meer te maken met de veronderstellingen van de data-analist. In plaats hiervan laten we een computer het algoritme volledig zelf samenstellen. We zijn momenteel heel goed in staat om voorspellingsmodellen te ontwikkelen, dankzij de toename van data en de rekenkracht van computers. De betrouwbaarheid van deze voorspellingsmodellen is soms wel 90 procent.

 

Een vliegende start!

We werken nu al voor veel verschillende klanten. We helpen bijvoorbeeld scholen met het voorspellen van schooluitval. Daarnaast helpen we financiële dienstverleners en gemeenten met het voorspellen van fraude. Verder helpen we meerdere brancheverenigingen en zorginstellingen met het voorspellen van switchers. Ten slotte helpen we culturele organisaties met het bereiken van de juiste doelgroep.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

We kunnen het ons voorstellen dat u zich afvraagt op welke manier Machine Learning en voorspellende modellen interessant kunnen zijn voor uw organisatie. Neem dan vooral contact met ons op! Ook als u simipelweg wat meer wilt weten over deze interessante en innovatieve manier van onderzoek doen. Als relatie van Totta bieden we u daarom het volgende aan:

 

  • Een gratis introductieworkshop Machine Learning. Wat is het, waarin onderscheidt het zich van traditionele statistische methoden en waar kan je het voor inzetten?
  • Data Deep Dive traject: welke data heeft u als organisatie en wat zouden we daar uit kunnen halen? Welke vragen kunnen we ermee beantwoorden? Wat mist u nog aan data om specifieke voorspellingen te kunnen doen (Data Gap Analysis)?

Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak met Frank Hess.

Posted on 10 mei 2016

Share the Story

Back to Top