Nomineer ons voor de MOAwards 2017!

MOA_awards_2017

Een MOAward is niet zomaar een award. Het is dé vakprijs voor inspirerende marktonderzoekers en toonaangevende bureaus die het verschil maken in ons vakgebied. En het mooie is dat jij kunt meebepalen wie er wint!

Om deze redenen verdienen we een nominatie voor de MOAwards!

  • – Ons data lab heeft het afgelopen jaar ontzettend mooie resultaten geboekt. We hebben succesvolle stappen gezet om gedrag te voorspellen met behulp van machine learning. Zo kunnen we bijvoorbeeld fraude voorspellen op individueel niveau, text mining-modellen ontwikkelen en hebben we de expertise in huis om de online klantbeleving te personaliseren met behulp van morphing. Kortom; een geslaagd jaar met succesvolle projecten en een flinke groei.
  • – Met de samenwerking met Mark Schipper van trendonderzoekbureau freshmark , zijn wij nu ook in staat om trendonderzoek uit te voeren. Deze samenwerking heeft nu al zijn vruchten afgeworpen want inmiddels hebben we al verschillende opdrachten succesvol uitgevoerd.
  • – Aan de hand van nieuwe technieken zijn we in staat om onze klanten te voorzien van praktische toepasbare inzichten. Wij houden deze technieken nauwlettend in de gaten en kunnen onze klanten adviseren met deze technieken om hun klantvraag zo optimaal mogelijk te beantwoorden. Deze technieken zijn erop gericht om beter inzicht te krijgen in het daadwerkelijke en het onbewuste gedrag van mensen. Een voorbeeld hiervan zijn onze brand trackers, die we voor diverse klanten hebben verbeterd met praktische verbeterpunten.
  • – Wij zien onszelf als een netwerkbureau, een spil in het web, waarbij de klantvraag centraal staat. Als wij niet op eigen kracht de klantvraag kunnen oplossen, gebruiken we partijen/experts uit ons netwerk. Als er voor ons geen rol is weggelegd, verwijzen we zonder problemen door. Ook daar kan onze klant profijt van hebben.

Zo kun je ons aanbevelen!

Uiteraard laten we het aan onze klanten over waarom wij een nominatie verdienen. Wij doen onze uiterste best om de verwachtingen waar te maken en te overtreffen. Met een klantwaardering van boven de 8 zien we dat we daar (vrijwel) altijd in slagen.

Verdient Totta jouw stem? Wees er dan snel bij want nomineren kan nog maar tot 8 maart! Op deze pagina kun je jouw stem uitbrengen.

Posted on 15 februari 2017

Share the Story

Back to Top