De aftermovie van het Marketing & Insights evenement 2017

Aftermovie_Mie_totta

Marketing & Insights Event 2017

Begin deze maand vond het grootste marketing & insights evenement plaats: het MIE. Bijna 2400 marketeers, strategen en insights professionals bezochten op 1 en 2 februari de Media Plaza in Utrecht. Totta was daar ook aanwezig! Wij kijken terug op twee geslaagde dagen. Het waren leuke dagen waarbij we veel inspirerende workshops hebben gezien. Ook op onze lezingen hebben we veel mooie feedback mogen ontvangen. We hebben erg genoten; dat zie je vast ook terug in de onderstaande aftermovie!

Aftermovie

Bekijk de video hieronder voor een kleine sfeerimpressie van het MIE 2017. Nieuwsgierig naar het MIE? Neem dan eens een kijkje op de website.

 

Posted on 21 februari 2017

Share the Story

Back to Top