VSG viert succes benchmark met Infographic

infographic-vsg

Wij hebben een infographic ontwikkeld voor Vereniging Sport en Gemeenten om het succes van de benchmark Monitor Sport en Gemeenten uit te dragen. De Infographic informeert geïnteresseerden over de jaarcyclus waarin gemeenten data met andere gemeenten vergelijken en vervolgens van elkaar leren. Het aantal deelnemers aan de Monitor Sport en Gemeenten is de afgelopen jaren sterk gestegen.

Voordelen

De infographic van de Monitor Sport en Gemeenten is hier te zien. Het helpt de vereniging door de belangrijkste informatie van de benchmark op een mooie en overzichtelijke manier over te brengen. De lezer kan hierdoor ingewikkelde zaken sneller en beter begrijpen. Ook is het een makkelijk middel om door te sturen of uit te printen en intern te verspreiden. De ontvanger hoeft geen dik rapport meer door te bladeren, maar de belangrijkste informatie wordt in één afbeelding uitgelegd. Hierdoor krijgt het resultaat van het onderzoek veel meer impact.

 

Posted on 28 maart 2017

Share the Story

Back to Top