Totta helpt gemeente Wijk bij Duurstede met hun ToekomstBlik

ToekomstBlik

Traject ToekomstBlik

Het gemeentebestuur van Wijk bij Duurstede maakt zich klaar voor de toekomst. Daarom is het traject ToekomstBlik in het leven geroepen. Het bestuur vindt het belangrijk om te weten wat de toekomst voor ze in petto heeft. Ze willen graag weten wat er op ze af gaat komen, zodat ze nu kunnen (bij)sturen en alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Wij zijn gevraagd om hiermee te helpen.

De gemeente heeft ons gevraagd om onderzoek te doen onder inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners van gemeente Wijk bij Duurstede. Met dit onderzoek willen we weten wat voor jou als inwoners van gemeente Wijk bij Duurstede, belangrijk en minder belangrijk is. Nu en later. Daarnaast willen we kijken of de ontwikkelingen in de wereld om ons heen kansen bieden aan Wijk bij Duurstede of hen juist voor uitdagingen stellen.

Het onderzoek voeren we samen uit met onze partner Mark Schipper van trendonderzoekbureau freshmark. Hij zal zich vooral bezig houden met de trends en ontwikkelingen waarmee gemeente Wijk bij Duurstede in de toekomst te maken zal krijgen.

Meld je aan!

We vragen meedenkers, doemdenkers, frisdenkers en iedereen die een mening heeft over Wijk bij Duurstede om ook een blik op de toekomst te werpen. Met z’n allen zien we tenslotte meer. Woon je in Wijk bij Duurstede, meld je hier aan!

Kijk hier als je meer wilt weten over het onderzoek.

Posted on 8 mei 2017

Share the Story

Back to Top