Onze succesvolle After Summer Branding Kickstart! (de aftermovie)

Aftermovie After Summer Branding Kickstart

Vorige week woensdag vond onze After Summer Branding Kickstart plaats. Het is voorbij gevlogen, maar we kijken er met goed gevoel op terug. Het was een geslaagd event met inspirerende sprekers en interessante presentaties.

 

De After Summer Branding Kickstart: een terugblik

We willen daarom iedereen bedanken die aanwezig was op het event. We hopen dat we erin geslaagd zijn om je nieuwe kennis en inspiratie mee te geven, zodat je hiermee jouw merkstrategie naar een hoger plan kan tillen.

Met trots delen we de aftermovie van het event. Deze kun je hieronder terugkijken.

 

Meer weten?

Heb je het event gemist of heb je vragen over het event? Of ben je nieuwsgierig hoe wij jou middels onderzoek kunnen helpen om met jouw merk mensen in beweging te brengen? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op via 020 514 1320.

 

Houd ons in de gaten!

Binnenkort organiseren we een nieuw event dat volledig in het teken zal staan van Customer Experience. We houden je op de hoogte!

Posted on 5 oktober 2017

Share the Story

Back to Top