Totta in de prijzen bij de MOAwards 2019!

MOAwardes2019 MOAwards

Gisteravond was in het Westerpark in Amsterdam de uitreiking van de prestigieuze MOAwards. En Totta is goed in de prijzen gevallen. Onze collega Tim Barenbrug is uitgeroepen tot Insights Professional van het Jaar en Totta eindigde bij de drie beste marketing research en analytics bureaus van Nederland!

De jury had mooie woorden voor Tim: Tim is een man met een missie. Hij is er van overtuigd dat speech analytics de marktonderzoeksindustrie fundamenteel zullen veranderen. Tim is zijn carrière niet als marktonderzoeker begonnen, maar met zijn ondernemende aard, visie, coachend leiderschap en aanstekelijk enthousiasme blijkt hij een grote aanwinst voor het vak!

En ook voor Totta had de jury lovende woorden. De jury zag bij ons een stevige basis van waaruit de weg naar analytics is ingeslagen. Met een eigen data science-tak en de recente overname van een AI & speech analytics bureau hebben we dat handen en voeten gegeven.

Voor ons een mooie bevestiging dat we goed op weg zijn om data science, onderzoek en analytics bij elkaar te brengen. Waar anderen over praten, doen wij!

Wij genieten nog even na met taart en champagne!

Bekijk de aftermovie van MOAwards 2019 at the park

Posted on 13 juni 2019

Share the Story

Back to Top