Tooling

Groenblauwe achtergrond met marktnoderzoeksicoontjes in de vorm van een spaarlamp

De beste tooling

Wij kiezen graag voor een oplossing die aansluit op de behoeften en wensen van onze klanten. Iedere organisatie is namelijk anders en heeft specifieke wensen en doelstellingen. Een Research Community kan groot, klein, langlopend, kortlopend, kwalitatief of kwantitatief zijn. Daarnaast kunnen organisaties kiezen of ze alle werkzaamheden (deels) zelf uitvoeren of alle werkzaamheden uitbesteden aan ons.

 

Haal het maximale uit jouw Research Community

Totta werkt samen met een aantal softwareleveranciers die beschikken over de beste en meest innovatieve technieken voor het opzetten van een Research Community. Dit betekent dat er altijd een softwarepakket is dat past bij de wensen van jouw organisatie. Totta blijft echter altijd je eerste aanspreekpunt, ongeacht de keuze die je maakt! Wij staan voor persoonlijke dienstverlening en zorgen ervoor dat jij het maximale uit jouw Research Community haalt.

 

Ondersteuning vanuit Totta

De verschillende softwarepakketten die wij aanbieden zijn erg gebruiksvriendelijk. Deze bieden de mogelijkheid om snel en zelfstandig aan de slag te gaan met onderzoeksactiviteiten in jouw Research Community. Als je ergens niet uitkomt, zijn wij er om ondersteuning te bieden. Met ons team van ruim 30 mensen kunnen we je op inhoudelijk vlak altijd steunen, en dat doen we met veel plezier! De mate waarin je gebruikmaakt van onze ondersteuning, mag je helemaal zelf bepalen.

 

Back to Top