CViews platform

Ons CViews platform

CViews brengt jou en jouw branche verder en geeft direct inzicht in belangrijke sturingsinformatie op basis van harde en zachte data, wat leidt tot betere performance. Individuele instellingen en bedrijven leren van elkaar, waardoor jij als branche verder komt en verbetert.

 

Benchmarking

Benchmarking helpt om organisatieprestaties eenvoudiger en gecentraliseerd te verzamelen en beter te interpreteren. Er wordt gekeken naar ontwikkelingen en trends binnen de gehele branche of het werkveld. Met het door ons ontwikkelde CViews platform hebben wij een geavanceerd softwareprogramma in huis, waarmee je in een veilige digitale omgeving data verzamelt en ontsluit. Op innovatieve wijze maak je actuele vergelijkingen en genereer je online maatrapporten op branche- en organisatieniveau. Hoe dat in z’n werk gaat wordt in één minuut uitgelegd in de video hierboven: Collect, Compare en Compete!

 

Benieuwd naar wat CViews kan betekenen voor jouw brancheorganisatie, vakvereniging of franchiseketen? Neem dan contact op met Sergio van Keulen.

Back to Top